I trygga händer.

Här tar vi hand om din bil som om det vore vår egen. Det är därför du kan vara helt lugn när du lämnar in den hos oss för service eller reparation. 

Vi är medlem i Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF, det innebär t.ex. att vi alltid följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut enligt gällande stadgar. Om en verkstad mot förmodan inte följer ARN’s beslut kommer SFVF då tvingas ersätta konsumenten i enlighet med vad ARN beslutat.

B.L. Garage är också anslutet till MekoPartner, ett nätverk av verkstäder under Mekonomen group. Det kan du läsa mer om här.

Service.

Regelbunden service är  ett måste för att hålla ett fordon i gott skick. Vår verkstad utför service av bilar, mopedbilar, släpvagnar och husvagnar av alla märken och modeller. Oavsett bilmärke behåller du nybilsgarantin på din bil vid service och du får en giltig stämpel i serviceboken.

Reparation.

Slitage och skador är tyvärr en del av att äga ett fordon. När olyckan varit framme, eller delar slitits ut, finns vi här och återställer ditt fordon till bruksskick. Byten av trasiga delar och felsökning. Om det går att reparera, så kan vi hjälpa dig med det.